Historie

Ik ben Annigje, 21 jaar oud en ik kom uit Nederland. Een van mijn hobby’s is webdesign. Een lange tijd geleden ben ik begonnen met Freewebs. Ik wist niks van HTML, dus dat heb ik mezelf in die tijd aangeleerd. Ik kon simpele sites bouwen en toen ben ik begonnen met Secret Heaven en Pure Passion. Na een tijdje werd ik gehost door Keira. Ik was zo blij dat ik geen ‘freehosted site’ meer was. Ik kon moeilijkere code’s en dergelijke gebruiken, ik kwam steeds verder. Het blijft een uitdaging, omdat je nooit alles onder de knie hebt. Ik ben nog een tijdje gehost door Amanda, maar toen besloot ik om mijn eigen domein te kopen. Toen ontstond Before24.nl. Waarom die naam? Nou, ik wilde een domeinnaam die bestond uit een kort woord en een getal. Ik heb voor 24 gekozen, omdat ik op 24 april geboren ben en omdat er 24 uren in een dag zitten, waardoor dit getal vaak gebruikt wordt. Before rijmt op twenty-four en sloot dus leuk aan.
Ik maakte veel graphics, zoals blends, collages, colorizations en retouches, maar daar heb ik zelden meer tijd voor. Layouts blijf ik ontwerpen en ik kan mijn site dus ook niet missen. Ik heb nu besloten om het Engelse voor gezien te houden en in het Nederlands verder te gaan. Ik zal nu sneller wat gaan typen en ik hoop dat mijn site nu veel persoonlijker wordt. Ik heb nog andere passies toegevoegd, zoals beauty stuff en recepten. Het is de bedoeling dat ik meer met fotografie ga doen en dat ik dit later ook op mijn site zal plaatsen. Ik hoop dat jullie mijn site een leuk plekje op het web vinden!
Nu ben ik een nieuwe blog gestart, en heb ik het gehouden bij ‘annig’. De verkorte versie van mijn naam.. lekker simpel en puur. Het webdesign moet ik achter me laten en dat vind ik ontzettend jammer. Maar ik had er geen tijd voor en hield al helemaal geen tijd meer over om te bloggen. Ik hoop dit nu meer te gaan doen en ik hoop vooral dat jullie het leuk vinden om zo nu en dan eens langs te komen op mijn blog!

Liefs!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: