Over Mij

annigje

Welkom!

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Annigje, op 24 april 1990 geboren en nu dus 21 jaar oud en ik ben een medische student. Ik zit momenteel in mijn derde jaar en ik merk dat ik op mijn plek zit. Ik vind het hartstikke interessant en ik geloof nog steeds dat ik de juiste studiekeuze heb gemaakt. De studie kost veel tijd en vergt veel energie van me, maar dat is de moeite waard. Je moet er wat voor over hebben, niet waar?

Als bijbaantje geef ik streetdance-les aan kinderen van 3 t/m 14 jaar. Geweldig om te doen! Zelf dans ik al jaren: eerst jazz-ballet en later streetdance. Nu mag ik mijn eigen mix maken van allerlei liedjes, zelf dansen verzinnen en de hele aankleding bedenken. Hartstikke leuk om er zo mee bezig te zijn.
Het is geweldig om de kinderen een dans aan te leren en naar een voorstelling toe te werken. Als je daar de stralende snoetjes ziet en al jouw plannen werkelijkheid ziet worden, weet je waar je het voor doet. Ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen.

Ik sport ontzettend graag. Mijn favoriete sporten zijn kickfun, Xco, bodyattack en bodypump. Ik probeer zo veel mogelijk te sporten, maar het komt er helaas niet altijd van. Meestal sport ik toch wel 5 uur in de week, soms meer en soms minder..

Ik heb nog veel meer hobby’s. Makeup & verzorging behoren tot één van mijn passies. Ik vind het heerlijk om over verschillende collecties te lezen, make-up te kopen en er mee te experimenteren. Ik zal dan ook regelmatig wat op de gevoelige plaat vastleggen om met mijn bezoekers te delen!
Hopelijk kan ik een leuke blog bijhouden en vinden jullie het leuk om regelmatig langs te komen. Ik zou het leuk vinden als je een comment achter zou laten!

Mocht je verzoekjes, vragen, ideeën of tips hebben, laat het gerust weten! Ik vind het hartstikke leuk!

Liefs, Annigje

Advertentie

8 Responses to Over Mij

 1. drusilla says:

  Hey ik wist helemaal niet dat je een blog hebt, wat leuk! Ik zet je in mn favorieten, bloggen maar! 😉

 2. Loyoya says:

  Wat gaaf zeg dat je les geeft in streetdance! Super!

 3. Ik heb vroeger ook op streetdance gezeten en vind het nog erg leuk! Knap dat je goed beweegt om gezond te blijven! Soms lukt het me ook om meer te sporten maar dat ligt dan aan de situatie. Leuk om over je te lezen 🙂

 4. Ellen says:

  Heb je ook een youtube kanaal?

 5. Annigje2 says:

  Hee, wat grappig, ik heet ook Annigje. 😀 Je bent de eerste die ik ken met dezelfde naam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: