Haul: Oorbellen & Armbandje

Het zonnetje scheen heerlijk woensdag. Ik wilde niet meteen met m’n neus in de studieboeken duiken, dus ik ging eventjes de stad in. Ik moest toch nog een cadeautje halen. En wat gebeurt er als je zelf niks nodig hebt? Juist! Je loopt weer ergens tegenaan!

Ik vond erg leuke oorbelletjes en een mooi armbandje. Ze waren lekker goedkoop, maar zien er wel erg mooi uit, al zeg ik het zelf. Ik houd wel van deze materialen. De prijzen variëren van €3,95 tot €5,95.

Dit paar oorbellen bestaat uit kleine schijfjes met een parelmoere glans. De voorkant heeft lila schijfjes, de achterkant indigo schijfjes. Zowel de voorkant als de achterkant hebben een prachtige kleur. Ik was bang dat je de indigo kleur niet zou zien, maar gelukkig bewegen de oorbellen veel en zie je ook die kleur! Deze oorbellen zijn van Six.

De volgende sieraden kocht ik bij de Kruidvat:

Dit armbandje is gemaakt van platte glaskralen. Erg mooi! Ik ben sowieso gek op deze blauwgroene kleuren én op deze soort kralen, dus dit armbandjes moest met me mee.

Qua kleur passen deze oorbellen perfect bij het armbandje. De glaskralen zijn hier echter niet plat, maar het zijn bolletjes. Erg leuk! En mint is ook dit voorjaar nog hip, niet waar?!

Deze oorbellen hebben allebei dezelfde platte glaskralen als het armbandje. De blauwe kleur komt niet precies terug in het armbandje, maar ik zal ze toch wel samen dragen, want het past leuk bij elkaar. De blauwe oorbellen zijn echt knalblauw. Ze springen er echt uit! De bruine oorbellen zijn wat neutraler, maar dat vind ik ook altijd mooi.

Ik vertelde laatst ook al over oorbellen van Kruidvat waar ik zo blij mee was. Nou, ook dit zijn weer aanraders! Dus ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te gaan nemen bij de sieraden van Kruidvat!

Advertentie

11 Responses to Haul: Oorbellen & Armbandje

 1. Madelon says:

  De kruidvat heeft leuke sieraden! Ik zag laatst ook al een paar dingen hangen die ik erg leuk vond 😀

 2. Ann says:

  Leuke spulletjes 🙂

 3. lene says:

  Die oorbellen zijn echt cute.. ik kijk eigenlijk nooit bij de sieraden!
  Misschien moet ik dat maar eens een keer doen 😀

 4. Nathalie says:

  Die paarse oorbellen van de six heb ik ook! Daar kreeg ik al veel complimentjes over trouwens, ik draag die graag bij mijn mooie paarse sjaal 😉 Goeie smaak!

 5. Lydia says:

  Wat een mooie oorbellen. 😀 Leuk voor het voorjaar.

 6. Roxanne says:

  Ik hou van de kleurtjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: